Uleiul din seminte de in, un supliment alimentar excelent pentru par si piele

Uleiul din seminte de in este un remediu naturist cu proprietati uluitoare, care poate contribui la prevenirea, dar si la tratarea anumitor afectiuni. Bolile cardiovasculare, diabetul, bolile inflamatorii si tulburarile digestive sunt doar cateva dintre problemele pe care uleiul din seminte de in le tine la distanta, insa beneficiile lui nu se opresc aici. Parul si pielea au doar de castigat de pe urma unei cure cu ulei din seminte de in.

Beneficiile uleiului din seminte de in pentru par

Parul uman este alcatuit in proportie de peste 90% din proteine, iar sanatatea lui depinde in mare masura de substantele nutrtive pe care le primeste. Astfel, pentru un par care sa straluceasca de frumusete trebuie sa ai o alimentatie echilibrata, bogata in proteine, dar si in vitamine si minerale.

Din categoria din urma, fierul, biotina, zincul, vitamina A si vitamina E sunt principalele substante de care parul are nevoie, insa la acestea se adauga si acizii grasi esentiali omega 3 si omega 6, care hranesc in profunzime firele de par si le intaresc.

Daca te confrunti cu probleme ale podoabei capilare, cum ar fi caderea, uscarea sau subtierea firelor de par ori regenerarea greoaie, poti incerca sa tii o cura cu ulei din seminte de in. In compozitia acestuia intra acizii alfa linoleici, care au proprietati uimitoare pentru foliculii de par.

Este bine sa stii ca si in cazul in care te confrunti cu matreata poti incerca o cura cu ulei din seminte de in. Dupa cateva saptamani de tratament vei observa ca ai un scalp mult mai sanatos, iar micile particule albe nu-ti vor mai acoperi pielea capului.

Beneficiile uleiului din seminte de in pentru piele

La fel ca parul, pielea are nevoie de substante nutritive pentru a-si pastra sanatatea, tineretea si frumusetea.Uleiul din seminte de in protejeaza epiderma de radicalii liberi si previne deshidratarea ei.

Deoarece are un continut ridicat de grasimi sanatoase, uleiul din seminte de in ajuta pielea sa fie mai elastica si mai supla, amanand astfel aparitia ridurilor. O cura pe baza de capsule cu ulei din seminte de in este binevenita si in cazul in care exista riscul aparitiei vergeturilor. Odata ce apar, acestea nu mai pot fi ascunse si tratate, de aceea cel mai bine este sa se incerce prevenirea lor.

Intrucat pielea este hranita constant cu toate substantele nutritive de care are nevoie, va fi catifelata si elastica, iar vergeturile nu vor avea nicio sansa sa o atace.

Cum beneficiezi de proprietatile uleiului din seminte de in

Cea mai simpla metoda de a consuma ulei din seminte de in consta in administrarea suplimentelor alimentare pe baza de capsule. Pentru ca parul si pielea ta sa beneficieze de proprietatile uimitoare ale uleiului, il poti folosi in diferite masti si tratamente naturiste, alaturi de alte ingrediente, cum ar fi uleiul de masline, ouale, iaurtul sau fructele.

Uleiul din seminte de in este, asadar, adjuvantul perfect in cazul in care vrei sa ai grija de sanatatea parului si a pielii tale, iar rezultatele pe care le ofera el sunt mult mai pretioase decat orice alt produs cosmetic din comert.

Naturashop.ro iti recomanda Uleiul de seminte de in (Omega 3-6-9) produs de American Lifestylepentru a te bucura din plin de toate proprietatile miraculoase ale acestui produs natural eficient.

Ulei de seminte de in (Omega 3-6-9) [30 cps]

Lasă un răspuns