Am introdus in oferta gama de produse Nutrizzia, realizate din materii prime naturale bogate in elemente nutritive esentiale pentru organism, imbogatesc oferta de produse pentru o alimentatie echilibrata.
Produsele din gama Nutrizzia au urmatoarele caracteristici de baza:
* sunt alternative la produsele din consumul curent, ce corespund alimentatiei echilibrate;
* au in compozitie ingrediente naturale cu grad scazut de prelucrare, care constituie sursa de energie si sunt necesare unei diete echilibrate;
* sunt, in principal, produse de origine vegetala cu valori nutritionale ridicate;
* produsele sunt atent selectionate, fiind potrivite consumului zilnic;
* sunt gustoase;
* gama variata, ce raspunde diferitelor gusturi sau nevoi;
* sunt produse conform standardelor de calitate europene;
* sunt ambalate automat, in conditii sanitare si de igiena corespunzatoare standardelor UE.
Panitele au ca materie prima cerealele, baza unei alimentatii echilibrate, recomandate tuturor grupelor de varsta. Obtinute din boabe de grau, orez, porumb, secara, ovaz constituie o sursa de energie si de substante nutritive pentru intreaga zi. Puteti alege intre Panite – felii crocante sau Panite – felii pufoase, in functie de gustul sau dispozitia dumneavoastra. Panitele – felii pufoase Snack sunt o gustare la indemana, sarata (cele cu branza) sau dulce (cele glazurate cu ciocolata sau cu iaurt).
SoiaSnack sunt batoane cu soia, potrivite atat ca desert cat si ca gustare consistenta. Continutul de faina de soia transmite produsului minunatele proprietati nutritive ale acestei plante. Daca sunteti dependent de ciocolata si doriti un desert sanatos cu glazura, atunci alegeti SoiaSnack glazur.
–––––––-
Cerealele sunt principala sursa de carbohidrati complecsi (amidon). Cea mai mare parte din energia de care avem nevoie ar trebui sa fie furnizata prin consumul lor. Cerealele previn bolile de inima, obezitatea, diabetul, problemele intestinale si chiar diferite tipuri de cancer. Fibrele vegetale din continutul lor actioneaza ca o matura in intestin absorbind toxinele si antrenand substantele nocive. De asemenea fibrele incetinesc absorbtia glucozei, prevenind aparitia hipoglicemiei (scaderea nivelului de glucoza din sange).
Soia este o planta din grupa leguminoaselor. Contine de doua ori mai multe proteine decat carnea, tot atata lecitina cat galbenusul de ou, cazeina cat orice produs lactat. Este bogata in vitamine, fibre alimentare, saruri minerale, uleiuri vegetale, glucide, celuloza, rasini. Deoarece contine mai putine calorii decat carnea, este foarte indicata in caz de obezitate. Lipsa de colesterol, continutul foarte scazut de grasimi saturate, procentul mare de proteine de calitate superioara, recomanda soia in primul rand pentru sanatatea inimii. Fitoestrogenul continut de soia este, asa cum indica si numele sau, de natura vegetala, avand o actiune similara cu aceea a hormonului feminin, desi nu la fel de puternica. Acesta poate ameliora si unele simptome ale menopauzei (bufeurile, de exemplu). Pe langa fitoestrogeni, boabele de soia contin din plin antioxidanti. Acestia protejeaza celulele de efectul nociv al radicalilor liberi, substantele considerate responsabile de aparitia mai multor forme de cancer.